Αρχική Σελίδα Νέα

Ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα στις στέγες 500 τραίνων

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η εμπιστοσύνη έχει φροντίσει μας πραγματικά καλά, και των περισσότερων λόγω της υψηλών υπηρεσίας και της ποιότητας των προϊόντων σας.

—— Νέα Ζηλανδία

Παρουσιάσατε πλήρη επαγγελματικό τρόπο την επιχειρησιακή βιομηχανική διαπραγμάτευση. Im πολύ ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με το u και ur την επιχείρηση.

—— Λίβανος

Γρήγορη απάντηση, καλή τιμή, άριστες ημερομηνία παράδοσης και υπηρεσία, φυσικά, η καλύτερη ποιότητα.

—— Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα στις στέγες 500 τραίνων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα στις στέγες 500 τραίνων

Κοιτάζοντας για να επεκτείνει την επιτυχία ενός πιλοτικού έργου που είδε τις στέγες των τραίνων που καλύφθηκαν με τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα, η κυβέρνηση των Ινδιάνων προγραμματίζει να υποστηρίξει οικονομικά ένα παρόμοιο αλλά μεγαλύτερο σχέδιο.

 

Η κυβέρνηση μπορεί να παρέχει τις επιχορηγήσεις στους ινδικούς σιδηροδρόμους στα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα οργάνωσης επάνω σε 500 τραίνα. Τα συστήματα θα χρησιμοποιούνταν στο φωτισμό δύναμης, τους ανεμιστήρες, και τα συστήματα κλιματισμού στα τραίνα, ενώ η πιθανή επιχορήγηση μπορεί να παρασχεθεί μέσω του εθνικού Ταμείου καθαρής ενέργειας, το οποίο ξαναγεμίζεται μέσω του φόρου που επιβάλλεται στον άνθρακα που εξάγεται ή που εισάγεται στην Ινδία.

 

Αυτό το πρόγραμμα είναι εκτός από το υπάρχον σχέδιο στην οργάνωση ηλιακή ικανότητα στεγών 500 MW στους σιδηροδρομικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Και τα δύο αυτά τα σχέδια αναμένονται για να φέρουν την τεράστια οικονομική αποταμίευση στους ινδικούς σιδηροδρόμους, το οποίο είναι πιθανώς ο ενιαίος μεγαλύτερος καταναλωτής της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα. Το 2013-14, οι ινδικοί σιδηρόδρομοι κατανάλωσαν 17.5 δισεκατομμύριο KWH ηλεκτρικής ενέργειας, ή περίπου 1.8% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας παρήγαγε στην Ινδία. Συν τοις άλλοις, πρέπει επίσης να πληρώσει τα σημαντικά υψηλότερα δασμολόγια από άλλες καταναλωτικές κατηγορίες.

 

Οι ινδικοί σιδηρόδρομοι προγραμματίζουν στην πηγή 10% απαίτησης ηλεκτρικής ενέργειάς του από τις ανανεωμένες πηγές ενέργειας ως το 2020. Τον περασμένο μήνα, υπεγράφη συμφωνία με το Υπουργείο νέου & ανανεώσιμης ενέργειας στα προγράμματα ανανεώσιμης ενέργειας οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων στεγών, των προγραμμάτων χρησιμότητα-κλίμακας, των ηλιακών συστημάτων θέρμανσης νερού, και των ηλιακών συστημάτων φωτισμού οδών. Το Υπουργείο σιδηροδρόμων ανήγγειλε επίσης πέρυσι ότι οργάνωση 1 GW της ικανότητας ηλιακής δύναμης κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 ετών.

 

Οι ινδικοί σιδηρόδρομοι προγραμματίζουν επίσης στη μεγάλης κλίμακας ηλιακή δύναμη οργάνωσης τα προγράμματα για το αχρησιμοποίητο έδαφός του, και μπορούν να ανοίξουν τις προσφορές για τις ανταγωνιστικές δημοπρασίες των προγραμμάτων στην οργάνωση αυτές οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας.

Χρόνος μπαρ : 2015-10-14 22:42:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jennifer

Τηλ.:: +86-1381 2020 947

Φαξ: 86-510-86061889

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)