Αρχική Σελίδα Νέα

Συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος, χημική επιχειρήσεων άσχημα αναβάθμιση τεχνολογίας παραγωγής ανάγκης καθαρότερη

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η εμπιστοσύνη έχει φροντίσει μας πραγματικά καλά, και των περισσότερων λόγω της υψηλών υπηρεσίας και της ποιότητας των προϊόντων σας.

—— Νέα Ζηλανδία

Παρουσιάσατε πλήρη επαγγελματικό τρόπο την επιχειρησιακή βιομηχανική διαπραγμάτευση. Im πολύ ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με το u και ur την επιχείρηση.

—— Λίβανος

Γρήγορη απάντηση, καλή τιμή, άριστες ημερομηνία παράδοσης και υπηρεσία, φυσικά, η καλύτερη ποιότητα.

—— Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος, χημική επιχειρήσεων άσχημα αναβάθμιση τεχνολογίας παραγωγής ανάγκης καθαρότερη

ASIACHEM: Συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος, χημική επιχειρήσεων άσχημα αναβάθμιση τεχνολογίας παραγωγής ανάγκης καθαρότερη

 

ASIACHEM σύντομο σχόλιο: από 30 έτη μεταρρύθμισης και ανοίγματος, τα χημικά προϊόντα έχουν διέλθει από το σύντομο ανεφοδιασμό στη δομική υπερχωρητικότητα. Η χημική παραγωγή πρέπει επίσης να αναπτυχθεί από την εκτενή, χαμηλή προστιθεμένης αξίας κατεύθυνση για να τελειοποιήσει, υθηλής προστιθέμενης αξίας κατεύθυνση. Κάτω από το υπόβαθρο της περιβαλλοντικής καινούργιας συμφωνίας και την ισόβια υπευθυνότητα της περιβαλλοντικής ευθύνης, οι χημικές επιχειρήσεις πρέπει άσχημα να πραγματοποιήσουν την καθαρότερη αναβάθμιση τεχνολογίας παραγωγής, για να είναι σε μια άτρωή θέση σε έναν νέο κύκλο της ολοκλήρωσης.

 

Το Σεπτέμβριο του 2015 , μια συμβεβλημένη μονάδα του ευρωβουλευτή, που εκτίθεται ότι μια έκθεση επιστολών πραγματικού ονόματος έχει παραλήφθουν για να εκθέσει το μακροπρόθεσμο, τεράστιο ποσό παράνομων επιβλαβών αποβλήτων υλικών οδόστρωσης από Jiangsu Yangnong τη χημική Co. ομάδας, το ΕΠΕ και την αγροχημική Co. Jiangsu Changqing, ΕΠΕ, για να μολύνει σοβαρά τα υπόγεια νερά και τη πηγή νερού κατανάλωσης.

 

είπε ότι αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει μια μεγάλη διαταραχή στην πόλη Jingjiang, η επαρχία Jiangsu, υλικά εκθέσεων ήταν βασικά αληθινή, και η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος το (EPA) Jiangsu Jingjiang έχει την οργάνωση ένα κορδόνι για να αποφύγει τον περίβολο του ανυποψίαστου κοινού. Το Jiangsu Jingjiang EPA έχει στείλει το δείγμα στο σχετικό τμήμα για τη δοκιμή. Στις 11 Σεπτεμβρίου το 2015, βασισμένος στη δοκιμή των αποτελεσμάτων, το EPA έχει μεταφερθεί στο όργανο δημόσια ασφαλείας σύμφωνα με τους σχετικούς εθνικούς κανονισμούς.

 

Η χημική ουσία Yangnong κατέχει τη μεγαλύτερη κλίμακα, πληρέστερη pyrethroid βιομηχανική αλυσίδα στην Κίνα, με την εφαρμογή προϊόντων που καλύπτει δύο τομείς της γεωργικών χρησιμοποίησης και της υγιεινής, και διαμορφώνει τη ομάδα προϊόντων τριών κύριων σειρών και περισσότερες από 30 ποικιλίες, μεταξύ, το μερίδιο αγοράς του υγιεινού εντομοκτόνου στην Κίνα αποτελούν 70%. Η αγροχημική Co. Changqing Jiangsu, ΕΠΕ που ιδρύεται το 1970, είναι ένα κράτος οριζόμενο την επιχείρηση παραγωγής φυτοφαρμάκων, μεσάζων κυρίως συνθετικός εντομοκτόνου προϊόντων και φυτοφαρμάκων, με τα κύρια προϊόντα του ζιζανιοκτόνου, του μυκητοκτόνου, του εντομοκτόνου, κ.λπ.

 

Εκτός αυτού, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, διεθνής Huaxin αναγγελθείς ότι σκοπεύει να πωλήσει ολόκληρη την αγροχημική επιχείρηση και τη γεωργική εμπορική επιχείρηση στον ελέγχοντας μέτοχο Guangdong Huaxin, με το ποσό συναλλαγής των 1.983 δισεκατομμυρίων CNY. Ο σκοπός αυτών των εμπορικών συναλλαγών είναι να προωθηθεί ο επιχειρησιακός μετασχηματισμός Huaxin διεθνής μέσω του γδυσίματος της αρχικής αγροχημικής επιχείρησης, η επιχείρηση θα αποβάλει την αβεβαιότητα της αύξησης απόδοσης της αρχικής επιχείρησης που προκαλείται από τους παράγοντες όπως η διακύμανση τιμών, προστασία του περιβάλλοντος, και εν τω μεταξύ, η επιχείρηση μπορεί γρήγορα να επιστρέψει τα κεφάλαια για να παρέχει την οικονομική ενίσχυση για το μετασχηματισμό στην ενέργεια, τη χρηματοδότηση και τις άλλες επιχειρήσεις, η οποία είναι ευεργετική για την προώθηση του επιχειρησιακού μετασχηματισμού, συγκεντρώνοντας τους πόρους για να αναπτύξουν την ενέργεια, τη χρηματοδότηση και τις άλλες επιχειρήσεις.

 

Προκειμένου να ενισχυθούν ο προηγμένη πετροχημική μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και η αναβάθμιση καθώς επίσης και η τεχνική καινοτομία, η Κίνα αλκυλοποιεί την τεχνολογία & η διάσκεψη το 2015 αγοράς θα γίνει σε Nov.12-13 το 2015 σε Jinan, η επαρχία Shandong, για να συζητήσει κυρίως ευνοϊκό για το περιβάλλον αλκυλοποιεί τις τεχνολογίες παραγωγής. Εκτός αυτού, οι τεχνολογίες & η διάσκεψη το 2015 πολυανθράκων αγοράς θα γίνουν σε Dec.16-17 το 2015 στη Σαγκάη, για να συζητήσουν κυρίως την καινοτομία και την εφαρμογή της τεχνολογίας πολυανθράκων μη-phosgene.

 

ASIACHEM θεωρεί ότι αφού 30 έτη μεταρρύθμισης και ανοίγματος, τα πετροχημικά και χημικά προϊόντα έχουν διέλθει από το σύντομο ανεφοδιασμό στη δομική υπερχωρητικότητα. Η χημική παραγωγή πρέπει επίσης να αναπτυχθεί από την εκτενή, χαμηλή προστιθεμένης αξίας κατεύθυνση για να τελειοποιήσει, υθηλής προστιθέμενης αξίας κατεύθυνση. Κάτω από το υπόβαθρο της περιβαλλοντικής καινούργιας συμφωνίας και την ισόβια υπευθυνότητα της περιβαλλοντικής ευθύνης, οι χημικές επιχειρήσεις πρέπει άσχημα να πραγματοποιήσουν την καθαρότερη αναβάθμιση τεχνολογίας παραγωγής, για να είναι σε μια άτρωή θέση σε έναν νέο κύκλο της ολοκλήρωσης.

Χρόνος μπαρ : 2015-10-14 22:48:40 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jennifer

Τηλ.:: +86-1381 2020 947

Φαξ: 86-510-86061889

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)