Αρχική Σελίδα Νέα

2016-2020 η ικανότητα αγοράς αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας θα είναι 173 στο σύνολο, 16% τους είναι άνθρακας στις ολεφίνες

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η εμπιστοσύνη έχει φροντίσει μας πραγματικά καλά, και των περισσότερων λόγω της υψηλών υπηρεσίας και της ποιότητας των προϊόντων σας.

—— Νέα Ζηλανδία

Παρουσιάσατε πλήρη επαγγελματικό τρόπο την επιχειρησιακή βιομηχανική διαπραγμάτευση. Im πολύ ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με το u και ur την επιχείρηση.

—— Λίβανος

Γρήγορη απάντηση, καλή τιμή, άριστες ημερομηνία παράδοσης και υπηρεσία, φυσικά, η καλύτερη ποιότητα.

—— Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
2016-2020 η ικανότητα αγοράς αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας θα είναι 173 στο σύνολο, 16% τους είναι άνθρακας στις ολεφίνες

ASIACHEM: 2016-2020 η ικανότητα αγοράς αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας θα είναι 173 στο σύνολο, 16% τους είναι άνθρακας στις ολεφίνες

 

2015-10-12

 

Από το 2015, η διεθνής τιμή του πετρελαίου έχει εισαγάγει τη σειρά του $ 50-60/bbl, ο ευρωβουλευτής της Κίνας έχει σφίγξει επάνω την εξέταση και την έγκριση για τα προγράμματα χημικών ουσιών άνθρακα, και η βιομηχανία χημικών ουσιών άνθρακα αντιμετωπίζει τη διπλή πίεση της οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Κάτω από αυτό το υπόβαθρο, τα προγράμματα χημικών ουσιών άνθρακα στην Κίνα επιβραδύνουν το ρυθμό, αλλά δεν σταματούν. Η χημική ουσία άνθρακα καλύπτει έξι κύριες περιοχές – ο άνθρακας στα υγρά, ο άνθρακας στη μεθανόλη/τις ολεφίνες, ο άνθρακας στο φυσικό αέριο, ο άνθρακας στην αμμωνία μεγάλων κλιμάκων, ο άνθρακας στη γλυκόλη αιθυλενίου και ο άνθρακας στο υδρογόνο, και ένας μεγάλος αριθμός προγραμμάτων χημικών ουσιών άνθρακα θα τελειώσουν την κατασκευή και θα ανατεθούν το 2016-2020.

 

Η έρευνα ASIACHEM δείχνει ότι, κάτω από το υπόβαθρο της διεθνούς τιμής του πετρελαίου του $ 50/bbl, το πρόγραμμα χημικών ουσιών άνθρακα της Κίνας που χτίζεται το 2016-2020 θα προσθέσει πρόσφατα το αποτελεσματικό ποσό syngas (CO+H2) 57 του ΜΝ m3/h, μεταξύ, αποτελεσματικό ποσό syngas για τα προγράμματα που έχουν υπογράψει την τεχνολογία αεριοποίησης θα είναι 28 ΜΝ m3/h, που αποτελεί 49.1% ενώ τα αποτελεσματικά syngas ανέρχονται για τα προγράμματα που δεν έχουν υπογράψει η τεχνολογία αεριοποίησης θα είναι 29 ΜΝ m3/h, που αποτελεί 50.1%.

 

Η χρησιμοποίηση του εξαερωτή κονιοποιημένου άνθρακα της ρυθμοαπόδοσης άνθρακα 3000t/d δεδομένου ότι η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων, ικανότητα πιθανής αγοράς τεχνολογίας αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας του 2016-2020 που υπολογίζεται από ASIACHEM θα είναι 173 εξαερωτές στο σύνολο, εν τω μεταξύ η αντίστοιχη ικανότητα αγοράς οξυγόνου ASU 90000 Nm3/h θα είναι 167 στο σύνολο. Οι 2016-2020 μετοχές πιθανής αγοράς αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας παρουσιάζονται ότι μέσα φύσηξε τον αριθμό.

 

 

 

2016-2020 οι μετοχές πιθανής αγοράς αεριοποίησης άνθρακα της Κίνας έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Ø λόγω του τεράστιου όγκου του ενιαίου προγράμματος και της μεγάλης απαίτησης syngas, άνθρακας στους συνθετικούς απολογισμούς του (SNG) φυσικού αερίου για το μεγαλύτερο μερίδιο για την πιθανή αγορά αεριοποίησης άνθρακα.

Ø πρόσφατα προστιθέμενης ο καθαρός άνθρακας στα προγράμματα μεθανόλης είναι σχετικά λιγότεροι, ο μεγαλύτερος μέρος του άνθρακα στις μονάδες μεθανόλης ανήκει στο συμπληρωματικό εξοπλισμό του άνθρακα ενσωματωμένο στο ολεφίνες πρόγραμμα. Ο άνθρακας στις ολεφίνες αποτελεί 16% της πιθανής αγοράς αεριοποίησης άνθρακα του 2016-2020.

Ø αν και ο αριθμός άνθρακα στα προγράμματα γλυκόλης αιθυλενίου είναι σχετικά περισσότερος, η απαίτηση syngas για το ενιαίο πρόγραμμα είναι μικρή, ο άνθρακας στη γλυκόλη αιθυλενίου αποτελεί 6% της πιθανής αγοράς αεριοποίησης άνθρακα του 2016-2020.

Ø λόγω της συνεχούς πτώσης της διεθνούς τιμής του πετρελαίου και της προσδοκίας μείωσης τιμών του φυσικού αερίου της Κίνας, εάν υιοθετεί ο άνθρακας στο υδρογόνο ή το φυσικό αέριο στο υδρογόνο στα προγράμματα ολοκλήρωσης πρόσφατα οικοδόμησης καθαρισμός-χημικά στο μέλλον ακόμα έχει τη μεγάλη αβεβαιότητα.

 

 

 

Αξίζει ότι η μελλοντική τάση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου θα ασκήσει μεγάλη επίδραση στο διάστημα αγοράς της αεριοποίησης άνθρακα του 2016-2020 και ASU. Εάν η διεθνής τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να αναπηδήσει σε περίπου το $ 80/bbl, η Κίνα θα βάλει στην οικοδόμηση ενός σημαντικού αριθμού προγραμμάτων χημικών ουσιών άνθρακα εκτός από την ανωτέρω πρόβλεψη, και το διάστημα αγοράς αεριοποίησης άνθρακα θα αυξηθεί αισθητά. Ενώ εάν η διεθνής τιμή του πετρελαίου είναι φύσηξε πάντα το $ 50/bbl, ο ενθουσιασμός της αεριοποίησης άνθρακα πρόσφατα οικοδόμησης θα μειωθεί πολύ.

 

Ο 7ος άνθρακας στη διάσκεψη ολεφινών θα οργανωθεί από κοινού από ASIACHEM και την Επιτροπή χημικών ουσιών άνθρακα της κινεζικής χημικής κοινωνίας το Νοέμβριο .10-12 το 2015 σε Ji'nan, Shandong, Κίνα. Η επερχόμενη διάσκεψη θα ερευνήσει την ανάπτυξη των τάσεων διαφοροποίησης αερίου πετροχημικής βιομηχανίας ολεφινών, CTO των πολιτικών και του προγραμματισμού βιομηχανίας, των αναπροσαρμογών των μεγάλης κλίμακας CTO προγραμμάτων και της προστιθεμένης αξίας χρησιμοποίησης υποπροϊόντων, CTO που η εμπορική αναπροσαρμογή προγραμμάτων επίδειξης, CTO εγκαταστάσεις αναβαθμίζει και βελτιστοποίηση, καθώς επίσης και φυσικό αέριο (ή αέριο σχιστόλιθου) – μεθανόλη – αλυσίδα αξιών ολεφινών.

Χρόνος μπαρ : 2015-10-14 22:48:49 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangyin Reliance International Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jennifer

Τηλ.:: +86-1381 2020 947

Φαξ: 86-510-86061889

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)